Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καβάλα Ελλάδα

 Κάντε Κράτηση
Παραλαβή
  
Παράδοση
  
Χώρα Κατοικίας
Νόμισμα
Site Secured with COMODO SSL
 Ειδικές Προσφορές - Καβάλα, Ελλάδα

Νέα Καρβάλη

Nissan Evalia από €40 / ημέρα → USD 46
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Λιμάνι

Suzuki Swift Automatic από €23 / ημέρα → USD 27
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Αεροδρόμιο KVA

Kia Soul από €24 / ημέρα → USD 28
εβδομαδιαία ενοικίαση

Χρυσούπολη

Nissan Note από €19 / ημέρα → USD 22
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Κέντρο

Fiat Panda από €14 / ημέρα → USD 16
εβδομαδιαία ενοικίαση

Χρυσούπολη

Suzuki Alto από €12 / ημέρα → USD 14
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Κέντρο

Hyundai Matrix από €24 / ημέρα → USD 28
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Λιμάνι

Fiat Tipo από €19 / ημέρα → USD 22
εβδομαδιαία ενοικίαση

Νέα Καρβάλη

Seat Mii από €12 / ημέρα → USD 14
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Αεροδρόμιο KVA

Skoda Octavia Diesel από €27 / ημέρα → USD 31
εβδομαδιαία ενοικίαση

Νέα Καρβάλη

Hyundai I30 από €19 / ημέρα → USD 22
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Λιμάνι

Fiat Grande Punto Diesel από €19 / ημέρα → USD 22
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Αεροδρόμιο KVA

Nissan Qashqai Diesel από €40 / ημέρα → USD 46
εβδομαδιαία ενοικίαση

Χρυσούπολη

Hyundai i10 από €12 / ημέρα → USD 14
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καβάλα Κέντρο

Suzuki Swift από €16 / ημέρα → USD 19
εβδομαδιαία ενοικίαση

Imperial Car Rental - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καβάλα, Ελλάδα

Καβάλα, μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, στις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας, αποτελεί ένα αξιόλογο αστικό κέντρο και σημαντικό λιμάνι της χώρας. Η πρόσβαση στην πόλη γίνεται οδικώς, αεροπορικώς από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» και ακτοπλοϊκώς από το Λιμάνι Καβάλας. Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental θα αποδειχθεί το ιδανικό μεταφορικό μέσον για την εξερεύνηση της περιοχής. Ο αρχαίος ελληνικός οικισμός Σκαβάλα έδωσε το όνομά του στη σύγχρονη πόλη, ενώ κατά την ιστορική της πορεία ονομαζόταν διαδοχικά και Νεάπολις, από τον 7ο αιώνα π.Χ. έως 9ο αιώνα μ.Χ., Χριστούπολις επί Βυζαντίου, από τον 9ο αιώνα μ.Χ. έως 14ο αιώνα μ.Χ. και Καβάλα από τον 14ο αιώνα μ.Χ. μέχρι σήμερα.

Κατοικείται αδιάκοπα από τους Προϊστορικούς Χρόνους, αναφέρεται στα Ομηρικά κείμενα και στα μετέπειτα αρχεία της Αθηναϊκής Συμμαχίας, παρακμάζει επί Ρωμαϊκής κατοχής, αναδομείται επί Βυζαντίου, πυρπολείται από τους Νορμανδούς, κατακτάται από τους Οθωμανούς, καταλαμβάνεται από τους Βούλγαρους, ελευθερώνεται το 1918, υποφέρει από τη γερμανική κατοχή την τετραετία 1940-1944 και ανακάμπτει μετά την απελευθέρωση, αναπτυσσόμενη με ταχείς ρυθμούς μέχρι σήμερα.

Εξερευνώντας την Καβάλα με τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental, θα εντυπωσιαστείτε από τη γραφική παλιά πόλη, χτισμένη αμφιθεατρικά σε χερσόνησο τριγυρισμένη από θάλασσα, με στενά σοκάκια, χαρακτηριστικά πολύχρωμα αρχοντικά και μνημεία, όπως το Ιμαρέτ, το σπίτι του Μοχάμεντ Άλι, την Ακρόπολη, το Κάστρο με τα γρανιτένια τείχη και συγκλονιστική θέα, τον Φάρο στα βράχια. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της πόλης είναι οι Καμάρες, το εμβληματικό τοξωτό υδραγωγείο.

Οι βόλτες από το λιμάνι και την παλιά πόλη έως τον Ναυτικό Όμιλο και την Ιχθυόσκαλα, τον Δημοτικό Κήπο και το πάρκο Φαλήρου στην Παραλία, θα σας χαρίσουν εικόνες μεγάλης ομορφιάς, ενώ το γεμάτο με εμπορικά καταστήματα κέντρο της Καβάλας, διάσπαρτο με μεγάλα κτίρια που υπήρξαν καπνομάγαζα, θυμίζουν την περίοδο της ακμής της πόλης ως κορυφαίας καπνοπαραγωγού με πλούτο και ισχυρή αστική και μεγαλοαστική τάξη. Στην εποχή εκείνη είναι αφιερωμένα το Μουσείο Καπνού και η Πλατεία Καπνεργάτη.

Άλλα σημαντικά κτίρια της πόλης είναι η Μονή Λαζαριστών, το Μέγαρο Βιξ, η Μεγάλη Λέσχη, το Δημαρχείο Καβάλας και το Παλαιό Δημαρχείο. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental Καβάλα θα επισκεφθείτε στα δυτικά το άλσος Παναγούδας στην Αγία Παρασκευή, το περιαστικό δάσος Καβάλας στη Χωράφα και το άλσος των Πεντακοσίων στους Πεντακόσιους, ενώ δυτικότερα βλέπετε τμήμα της αρχαίας Εγνατίας οδού.

Επισκεφθείτε τη Νέα Καρβάλη στα ανατολικά της Καβάλας, το χωριό Ακόντισμα, μοναδικό ζωντανό υπαίθριο λαογραφικό μουσείο με πέτρινους ξενώνες, καλντερίμια και πλατείες, θαυμάστε το δάσος και τις λιμνοθάλασσες μέχρι την Κεραμωτή, χτισμένη δίπλα στις εκβολές του Νέστου, στο δέλτα του ποταμού που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, με ερείπια ελληνιστικής, ρωμαϊκής, βυζαντινής και παλαιοχριστιανικής περιόδου, το αρχαίο θέατρο Φιλίππων που χρησιμοποιείται και στις μέρες μας και οι εξαιρετικές προϊστορικές βραχογραφίες με σκηνές της καθημερινής ζωής, λίγο έξω από το χωριό.

Πανέμορφα χωριά που θα επισκεφθείτε με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental, όπως οι Κρηνίδες και η καταπράσινη Νικήσιανη, τα ορεινά χωριά του Παγγαίου Μουσθένη, Δωμάτια, Αυλή, η Ελευθερούπολη με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, οι Στοές των Αρχαίων Μεταλλίων, το Δασικό χωριό Παγγαίου και το χιονοδρομικό κέντρο Παγγαίου στην Κοιλάδα Ορφέα θα σας καταγοητέψουν. Εύκολα προσεγγίσιμες με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental είναι οι υπέροχες παραλίες της τεράστιας ακτογραμμής της Καβάλας.

Μέσα στην πόλη, κολυμπήστε στην παραλία Τόσκα, την Καλαμίτσα με τον πολυχώρο Μπατή, Ραψάνη, Περιγιάλι, Άσπρη Άμμο. Στην Κεραμωτή θα βρείτε την μαγευτική Αμμόγλωσσα, ενώ στα δυτικά τις παραλίες του Παληού αλλά και τη Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο και τους Αμμόλοφους, την ομορφότερη παραλία της Ελλάδας. Εξερευνήστε την αρχοντική Καβάλα με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental και ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της πανέμορφης «γαλάζιας πόλης».© 2019 Imperial Car Rental